Components

BERNAT JOU – GUITARRA:

És el sybaritisme pJOUersonificat. Ell és el petardeig, la follia i el bizarrisme, les camises horteres, la gorra amb ales de l’Arale. El segell inequívoc de Sybarites. Vingut directament de les muntanyes barcelonines, és l’alcalde d’El Coll. Un dels més veterans del grup amb més de 10 anys de jamaican guitarreo a l’esquena. Sent tot un teenager va ser membre fundador d’una de les arrels de Sybarites: Orgasmic Sounds, on ja va coincidir amb dos companys de files sybarítiques.

 

 

MARTÍ

MARTÍ LÁZARO – BATERIA: 

És el senyor de darrere de tot. El que té l’instrument més gros, ehem. És el batec del grup, ell i el seu soci de les quatre cordes fan caminar la meraderia sybarítica. Mestre de la disfressa, amo i senyor del sacasoun, des dels seus orígens com a membre d’Orgasmic Sounds s’ha consolidat com un dels millors bateries d’ska de la nova generació de grups catalans. Compagina la família Sybarítica amb el talentós grup barceloní Root Diamoons.

 

DANI PÉREZ – BAIX: 

DANIÉs l’home tranquil. És l’home discret. És l’home callat. Però això no li impedeix ser el GROOVE. Com si res, amb les quatre cordes posa els ciments sobre els quals caminen els altres 8 descerebrats. Un altre veterà de guerra, també membre d’Orgasmic Sounds. Diu la llegenda que en els seus més de 10 anys dalt dels escenaris, un dia va ballar. Està convençut que li van posar droga al sopar.

 

 

 

PAU GARCIA SALES – TECLATS:PAU

Tot un diamant. Tot i ser un dels més joves, aporta un plus de qualitat, perfeccionisme i gust al so sybarític. Precoç i afamat, és un malalt de tot el que sigui rock i black music. Com a bon amant i militant del funk, és membre del potent grup barceloní Jizzy Free. El Pau és un projecte de mite. Encara no ha tingut temps material per ser-ho, però ojito. D’aquí a 10 anys en parlem. Recuerden su nombre.

 

 

CLAUDI CLAUDICUXART – VEU I FLAUTA TRAVESSERA: 

El Jefesito, el director d’orquestra. Veu, flauta i molt important, perquè és l’únic dels 9 que en té: cervell. Amb vint-i-molt pocs anys ha tingut temps de foguejar-se al grup The Propers, fundar Sybarites, tirar-ho endavant sense morir en l’intent, ser membre del young sound Galactical Placidians i engegar l’empresa de representació d’artistes Hitwave Produccions. Un tot-terreny incansable de l’escena jamaicana catalana i un absolut pilar sybarític!

 

 

CHARLIO CASART – VEU: CHARLIO

És el frontman, és el dancer, és la veu sexy. És el to de doblador porno, és el registre greu de cantant italià. Aquest malalt del reggae porta uns quants anyets dedicat en cos i ànima a impregnar-se d’aquesta cultura. Com a cantant, com a selector, com a DJ, com a promotor… Un autèntic militant de la reggae life que s’encarrega de posar la seva cara bonita, la seva veu seductora i els seus sexy moviments al servei de la causa sybarítica.

 

ROMÁN SÁNCHEZ – TROMBÓ: 

De dia, estudiaROMÁNnt aplicat i trombonista clàssic. Exercicis de tècnica, orquestres clàssiques i cobles. Ara, de nit… Un autèntic caribbean hooligan! El Román és un bailongo i un young talent que, tot i la seva joventut, ja porta uns anyets tocant ska. Va ser membre de The Propers -arrel de Sybarites juntament amb Orgasmic Sounds- i ara és un totem de la secció de vents sybarítica. Té un instrument molt llarg i l’allarga i l’escurça com vol, habilitat per la qual és l’enveja de molts.

 

 

MIQUEL MARTÍNEZ – SAXO TENOR, 2es VEUS: MIQUEL

Aquest melenut porta el metall a les venes i un falset de Bee Gee a la gola. L’únic no barceloní de la família, ve de Sant Cugat representant la Vallès Army. En 10 anys d’escenaris ha tocat des de metal fins a funk, pop, rock o rumba (tot i que això últim us ho negarà). Amb 15 anys va fundar el grup d’ska The BumbleBees. No els heu sentit mai, oi? Millor per vosaltres. Es va incorporar a la família sybarítica l’estiu de 2014. Els directors de càsting van ser acomiadats fulminantment.

 

 

ORIOL ORIOLESCOLANO – TROMPETA: 

L’últim fitxatge, el més petit de tots. Les noves generacions pugen fortes, com ho demostra aquest trumpet soldier vingut directament de Putxet, BCN. L’Uri Compagina la seva malaltia sybarítica amb altres projectes com Som da Rua i Jizzy Free. És un diamant en brut, és l’altre projecte de mite del grup. Els nostres científics hi tenen dipositades moltes esperances.